Jerusalem és Palestina! Solidaritat amb el poble palestí davant el nou atac de l’imperialisme Nord-Americà

Dic 11, 2017 | Catalunya, Catalunya

La decisió preanunciada fa mesos per Donald Trump, i que ara ha pres cos oficial de reconèixer a Jerusalem com a capital de l’entitat sionista, és una mostra més de l’aguda fase de violència de l’imperialisme que presagia una confrontació amb el poble palestí.

Per enèsima vegada, l’imperialisme nord-americà deixa en evidència la retòrica i demagògia de les forces que han difós una posició equidistant entre l’invasor sionista i l’ocupat poble palestí.

Per enèsima vegada, l’imperialisme s’exclou de les decisions de les resolucions de Nacions Unides i imposa la llei del més fort per recolzar les ocupacions il·legals de l’entitat sionista. 1948 no va bastar, com tampoc serveix ara la resolució de 1967.

El PCPC denuncia una nova escalada de la violència contra el poble palestí que pretén continuar amb el genocidi perpetrat des de 1948. La segura resposta del poble palestí servirà de justificació per a la repressió que les forces d’ocupació pretenen assestar de forma assassina a l’heroica lluita d’aquest poble i la seva permanent resistència.

El PCPC denuncia així mateix a les forces polítiques de l’arc parlamentari i constitucional de l’estat espanyol (PP, PSOE, Ciutadans, principalment) que sota la bandera de la legalitat han estat emparant els assassinats de l’exèrcit d’ocupació de l’entitat sionista, o els han reconegut políticament (l’alcaldessa Carmena donant les claus de la ciutat de Madrid al president de l’entitat sionista).

El PCPC transmet una salutació de solidaritat internacionalista amb el poble palestí a través de la seva organització de classe com és el Front Popular per a l’Alliberament de Palestina (FPLP), autèntic representant dels interessos històrics i de classe del poble palestí.

El PCPC fa una crida a tots els pobles de l’estat espanyol i a les seves organitzacions de classe perquè manifestin la seva solidaritat amb el poble palestí, exerceixin el boicot actiu contra l’economia de l’entitat sionista i combatin a l’imperialisme nord-americà i dels països de la UE, autèntics valedors del criminal setge i ocupació de l’històric territori de Palestina.

El PCPC ha situat des de fa temps la necessitat d’agrupar les forces populars en el Front Mundial Antiimperialista per detenir la violència més cruel que els països imperialistes deslliguen contra els pobles amb la finalitat de sotmetre’ls o eliminar-los. Cada vegada l’internacionalisme adquireix major importància per eradicar definitivament al salvatge capitalisme.

Avui més que mai, VISCA LA LLUITA DEL POBLE PALESTÍ!!