Activitats del PCPC pel 26 de novembre: homenatge al camarada Mora i acte del 99 aniversari de la Revolució Soviètica

Nov 24, 2016 | Catalunya, Catalunya

 

El dissabte 26 de novembre a les 11:00h el Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) farà un acte al Centre Cívic Can Mariner de Sta. Coloma de Gramenet en homenatge al nostre camarada Manuel Mora.

L’acte, presentat per Ramon Vidal, serà obert a tothom i comptarà amb les intervencions del nostre Secretari General i familiars del camarada. Posteriorment i per finalitzar l’acte visualitzarem un petit vídeo rememorant la seva figura com a exemple revolucionari durant tots aquests anys.

 

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) igualment el Dissabte 26 de Novembre a les 18:30 hores al Centre Cívic Can Mariner a Santa Coloma de Gramanet ( Carrer Milà i Fontanals 14-16) celebrarà un acte en el 99 è Aniversari de la Revolució d´Octubre.

Aquest any participaran representants dels comunistes sirians, del PC de Turquia, del Front Popular per l’Alliberament de Palestina, i per suposat, del PCPC. Serà una de les activitats més rellevants de l´any que fa el PCPC. Cal esmentar la qualitat política dels ponents que desenvoluparan la temàtica antiimperialista des de l´internacionalisme proletari.

Us hi esperem!