L’ajuntament de Santa Coloma denega al PCPC els locals per xerrada de Corea. Farem l’acte finalment a la seu central del PCPC

Jun 5, 2017 | Catalunya

 

 

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) denunciem el fet que l´Ajuntament de Santa Coloma ens hagi denegat la possibilitat de fer cap acte de Corea als centres cívics existents a la ciutat. El dia 18 de Maig se,ns va donar la confirmació de poder fer al Centre Cívic ” Can Mariner “la xerrada “Corea del Nord davant l´amenaça imperialista”. Des d´aquest mateix centre se´ns va sugerir fer-la al Centre d´Art Contemporani “Can Sisteré” (darrera de l´Ajuntament) perquè lo més segur que el ponent principal (Alejandro Cao de Benós)  “desbordaria l´aforament” de “Can Mariner”. A Can Sisteré se´ns va confirmar que pel dimarts 6 de Juny a les 18.30 h no hi hauria cap problema per fer-la perquè estava lliure la sala d´actes i per això el PCPC va tramitar nova instància formalment a l´Ajuntament. Dimarts 30/5 se´ns denega Can Sisteré i el 2/6 se,ns denega fer-ho també a Can Mariner amb la falsa excusa de que hi havien altres activitats programades. Tot mentida! Inclús se´ns va negar a sortir a l´agenda del butlletí setmanal de l´Ajuntament “perquè ho organitzava un partit políti”. Tampoc ho van voler publicar com únicament com a KFA que era l´altra entitat organitzadora.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) denunciem aquesta decisió política de l´Alcaldia i del grupmunicipal del PSC. S´ha posat de manifest la seva poca honradesa i manca d´ètica agreujat per la negació a darrera hora d´aquests espais públics que manté la ciutadania i que tenen que estar al servei de les entitats socials i del poble.

Davant d´aquesta situació hem decidit mantenir la celebració d´aquest acte a la Seu Central del PCPC (c/Balldovina, 28. baixos. Santa Coloma) el proper dimarts 6 de Juny a les 18.30h.