[Catanunya] 14F – Vota nul, organitza’t i lluita!

Feb 2, 2021 | Catalunya

Davant l’antidemocràtica Llei Electoral, el Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) demanem el VOT NUL a les eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel 14 de Febrer.

L´obligació que imposa la llei electoral (LOREG) de recollir 7000 avals al conjunt dels partits sense representació parlamentària en plena pandèmia ha estat sens dubte una incitació al suïcidi col·lectiu i una gravíssima irresponsabilitat que hauria de tenir conseqüències penals si tinguéssim uns tribunals com cal.

El PCPC no hem entrat en aquest joc perillós negant-nos a recollir uns avals que posaven en risc salut i la vida de la nostra militància i de la població catalana, així com per no acceptar una imposició injusta i antidemocràtica a un partit polític com el nostre legalment constituït i que ja fa més de 20 anys que ens presentem a les diferents convocatòries electorals. El PCPC s’ha limitat a presentar les candidatures a les 4 circumscripcions catalanes sense els avals pertinents amb la qual cosa se’ns ha negat a poder concórrer en aquestes eleccions.

El PCPC desenvoluparà una intensa campanya portant al carrer la denúncia d’aquest circ electoral i de la situació límit d’explotació, precarietat i pobresa a la qual estan sotmeses la classe obrera catalana i la resta de classes populars.

Una vegada més i com tantes d’altres que ens hem presentat a les eleccions burgeses, presentarem igualment el nostre programa polític revolucionari, el qual no està circumscrit a un procés electoral sinó que situa els diferents objectius que ens hem de proposar assolir com a poble treballador.

Cal que coneguem, difonguem i debatem aquest programa de confrontació al sistema capitalista als nostres llocs de treball, als sindicats, als nostres barris, als centres educatius on estudiem com a joventut treballadora o en els que estudien els nostres fills i les nostres filles, a les associacions que lluiten per defensar els drets de les dones treballadores, de les persones grans o immigrades.

Sigui quin sigui el resultat d’aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, les nostres condicions de vida no milloraran si no ens organitzem en un sentit de classe i defensem els nostres drets. Com a poble tenim ben arrelada la tradició d’associar-nos, fem un pas més endavant i unim les nostres reivindicacions i la nostra força per a vèncer.

Anem a votar NUL, però no ens conformem amb aquest gest de disconformitat davant la realitat actual. Només la força del poble organitzat amb la classe treballadora al capdavant, podrà aturar el retrocés de drets que estem patint i que tantes vides, suor i sang van costar d’aconseguir. Amb pas ferm i decisió, construïm la unitat obrera i popular que ens permetrà avançar cap a una societat on el primer siguin les persones i no els beneficis econòmics de les grans corporacions.

Més enllà de les eleccions, organitza’t i lluita!

Per les nostres vides! Pel nostre poble!

Construïm el Front Obrer i Popular!

La República Catalana serà Socialista o no serà!