Concentración en defensa de Venezuela en Alacant

May 16, 2019 | País Valencià

S’ha produït un nou intent de cop d’estat per part dels EUA i els seus lacais a Veneçuela, amb la complicitat de la U.E. i del govern d’Espanya, en acollir en la seva ambaixada a Leopoldo López, pròfug de la llei, responsable de la mort de nombroses persones en les “guarimbas” i mercenari.
Davant aquesta nova arremetuda de l’imperialisme per saquejar els recursos naturals de Veneçuela, i enderrocar un govern antiimperialista, estem obligats a exir una vegada més al carrer a denunciar aquest genocidi que es vol cometre contra el poble de Veneçuela i el seu legítim govern.
Us esperem el proper divendres dia 17 de maig a les 20 hores a la porta de Renfe d’Alacant.
 
AMB LA REVOLUCIÓ BOLIVARIANA DE VENEÇUELA.!
AMB EL SEU LEGÍTIM PRESIDENT NICOLÁS MADURO
NO A COP D’ESTAT.
NO A LA INVASIÓ. !
NO A LA INGERÈNCIA D’ESPANYA I LA U.E ..!
VENEÇUELA VENCERÀ ! 
 
 
Se ha producido un  nuevo intento de golpe de estado por parte de EE.UU. y sus lacayos en Venezuela, con la complicidad de la U.E. y del gobierno de España, al acoger en su embajada a Leopoldo López,  prófugo de la ley,  responsable de la muerte de numerosas personas en las “guarimbas” y mercenario.

Ante esta nueva arremetida del imperialismo para saquear los recursos naturales de Venezuela, y derrocar a un gobierno antiimperialista, estamos obligados a salir una vez más a la calle a denunciar este genocidio que se quiere cometer contra el pueblo  de Venezuela y su legítimo gobierno.
Os esperamos el próximo viernes dia 17 de mayo  a las 20 horas  en la puerta de  Renfe de Alicante. 
 
CON LA REVOLUCIÓN BOLIVARIANA DE VENEZUELA.!
CON SU LEGÍTIMO PRESIDENTE  NICOLÁS MADURO.!
NO AL GOLPE DE ESTADO.
NO A LA INVASIÓN. !
NO A LA INJERENCIA  DE ESPAÑA Y LA U.E..!
VENEZUELA VENCERÁ.!