Crònica de la concentració en solidaritar amb la Revolució Bolivariana en Alacant

Ene 29, 2019 | País Valencià

 

Prop de 200 persones solidàries, dignes i combatives hem participat aquesta vesprada a la concentració convocada pel Moviment de Resistència Global en solidaritat amb la Revolució Bolivariana de Veneçuela i el seu President el company Nicolás Maduro.

Durant poquet més d’una hora, els i les assistents hem cridat consignes antiimperialistes denunciant el tarannà colpista de la anomenada oposició veneçolana i la participació activa del EE.UU i la UE teixint la xarxa criminal que vol sotmetre a sang i foc al poble revolucionari veneçolà.

La militància del PCPE i la seua joventut, hem participat activament mantenint les consignes durant un hora sencera, desplegant les nostres banderes, una pancarta i repartint centenars de volants del text preparat pel nostre CC.

Eixim de la concentració amb la decisió ferma de no arreplegar mai les banderes de la nostra solidaritat i de mantenir el nostre compromís internacionalista. Sabem que la seua lluita es la nostra; hui tots i totes som el poble bolivarià i la nostra obligació és seguir mobilitzant-nos i organitzant-nos en defensa de la Revolució.

VISCA L’INTERNACIONALISME!

VISCA LA REVOLUCIÓ BOLIVARIANA!

ENDAVANT AMB LA REVOLUCIÓ; CONSTRUÏM SOCIALISME!

VISCA L’AMISTAT DEL PCPE I EL PCV!