El PCPC dona suport a la vaga general del 8 de novembre

Nov 8, 2017 | Catalunya

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) davant la convocatòria de Vaga General impulsada per alguns sindicats alternatius i de classe pel proper dimecres 8 de Novembre manifestem el nostre suport als continguts i reivindicacions expressats pels organitzadors. Fem una crida al conjunt de la classe obrera i sectors populars a secundar aquesta jornada de lluita, participant en accions i mobilitzacions per denunciar les condicions laborals i de precarietat imposades pels diversos partits del sistema que amb les seves reformes laborals i lleis antiobreres han posat a la classe obrera en una situació insostenible: atur, retallades, disminució salarial, pensions de misèria, desnonaments..Fem igualment una defensa aferrissada dels serveis públics (educació, salut..) com a drets fonamentals de la població i que estan greument amenaçats per la gestió capitalista que preten la seva privatització. 

En segon lloc cal aprofitar aquesta vaga per denunciar l´article 155 que ha suposat la intervenció de les institucions democràtiques de Catalunya, així com per exigir la llibertat de tots els presos polítics (els Jordis, els 8 consellers de la Generalitat i un bon grapat de sindicalistes que per lluites laborals es troben presos a les diverses presons de l´Estat).
 
En tercer lloc, cal convocar una altra Vaga General a Catalunya i la resta de l´Estat amb més temps i més contingut de classe, per denunciar tota la legislació que ataca el dret al treball digne, a la salut i educació pública i de qualitat, al dret a la vivenda. 
 
Finalment el PCPC fa una crida al conjunt de la classe obrera i sectors populars a organitzar-se amb una orientació revolucionària per tal d´acabar amb el sistema d´explotació capitalista. Cal denunciar les estructures imperialistes (OTAN, Euro, Unió Europea..) que són enemigues de la classe obrera i dels pobles.
 
Comitè Executiu del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC)