[País Valencià] Crònica: 1 de maig, intervenció del PCPE a les Comarques del Sud

May 10, 2022 | País Valencià

En el Dia internacional de la Classe Obrera, el PCPE i la JCPE vam estar presents en les manifestacions d’Alcoi, Elx i Alacant. Presents de manera combatent, no de manera festiva com els gestors del sistema i els seus lacais reformistes solen acudir.

Presents en el bloc alternatiu a la convocatòria dels sindicats majoritaris, amb lemes denunciant la precarietat laboral i social que el capitalisme ens imposa i que el reformisme acata, pactes socials que perjudiquen la classe obrera i només beneficien els interessos de la patronal, consignes contra l’OTAN i la guerra imperialista, o consignes contra la crisi capitalista que paguem la classe obrera.

Tenim tot un any al davant per a treballar amb l’objectiu que el pròxim 1 de Maig siga un èxit encara major, teixint aliances buscant la unitat de classe per a lluitar contra el moribund sistema capitalista, que no dubta ni un només instant a exercir tota la seua violència contra la classe obrera amb la condició de mantenir els seus beneficis.

————

En el día internacional de la clase obrera, el PCPE y la JCPE estuvimos presentes en las manifestaciones de d’Alcoi, Elx i Alacant. Presentes de forma combatiente, no de forma festiva como los gestores del sistema y sus lacayos reformistas suelen acudir.

Presentes en el bloque alternativo a la convocatoria de los sindicatos mayoritarios, con lemas denunciando la precariedad laboral y social que el capitalismo nos impone y que el reformismo acata,  pactos sociales que perjudican a la clase obrera y sólo benefician los intereses de la patronal, consignas contra la OTAN y la guerra imperialista, o consignas contra la crisis capitalista que pagamos la clase obrera.

Tenemos todo un año por delante para trabajar con el objetivo de que el próximo 1 de Mayo sea un éxito aún mayor, tejiendo alianzas, buscando la unidad de clase para luchar contra el moribundo sistema capitalista, que no duda ni un solo instante en ejercer toda su violencia contra la clase obrera con tal de mantener sus beneficios.